A barátnőm 3 hónapja szült és azt mondja 300000 kapott mert első bab, ugye hazudik? Vagy van ilyen?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 10:00
11/23 anonim válasza:
Jelenleg az egyszeri anyasági támogatás összege 64125.-
Ennél többet ő sem kapott
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rákérdezek tőle hogy számolta, Június 11re vagyok kiírva próbáltam számolni mennyit kapok úgy hogy nincs munkahelyem...mennyi lesz a kiesés, mégis jó előre látni. Ekkor mondta hogy ne aggódjak a kezdő holmik miatt mert alapból első babára jár 300ezer forint. Néztem rá bután, gondoltam nem fogom rá rögtön hogy hazudik, utána nézek. nem találtam semmit ezért kérdeztem rá.
2013. dec. 3. 10:44
13/23 anonim válasza:
TGYÁS-sel lehet annyi. Ha előtte pl. nettó 300ezret keresett, akkor a TGYÁS simán megvan 250 és ha ahhoz hozzáadja az egyszeri anyaságit már meg is van a 300.
14/23 anonim válasza:
Álmodik a nyomor, és hazudozik.
Ha nincs munkahelyed akkor csak gyes és családi jár ami 25meg 13 ezer.
15/23 A kérdező kommentje:
ááá nem keresett ő semmit. ruhatáros egy diszkóban.
Igen magamnak 37re számoltam +15 az egyetemtől (levelezős)+ 10 a férjemnek mint adókedvezmény.
2013. dec. 3. 11:15
16/23 anonim válasza:
Nem kötött valamilyen biztosítást? Nekem van betegségbiztosításom, mindkét szülésem után kaptam pénzt, a második császár volt, akkor 200.000 körül kaptam!
17/23 anonim válasza:
Kérdező, igényeld meg az egyszeri anyaságit is, azt is megkapja mindenki. Tudsz belőle venni 1-2 dolgot kezdetnek.
18/23 anonim válasza:
Most azért lettem lepontozva mert megirtam h néhány kerületben van egyszeri támogatás? Mert Kispesten is van,s ott 25650ft..Ez az államtól független.
19/23 anonim válasza:
Az 5. kerületben pl. a Babakötvényre az állam által adott (kb 40.000 Ft) összeg négyszeresét még ráteszi a kerület.
20/23 anonim válasza:
Hol lakik a barátnőd? Ha főváros, melyik kerület?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!