Utaltak valakinek ma (dec.3. ) már GYES-t?
Attól még hogy eddig nem érkezett meg nem kell rögtön a mák-ba rohanni
ÉN sem kaptam még meg...Unicredit-es vagyok
Sőt..volt hogy délután fél 1-1kor kaptam meg
Várj még
Bocsi..véletlen elküldtem
Tehát
Előző hónapban sem kaptad meg a gyest ? Akkkr voltál bent ? Mit mondtak ?
Későn kezdtem el intézni a GYES-t emiatt, van a késés... Az én hibám volt, de ez már októberi történet.
Hivatalosan októbertől vagyok jogosult a GYES-re, de egyéb okok miatt, csak október 15-én voltam elintézni, és azt mondták, hogy lehet novemberben még nem fogok kapni, mert 30 nap egy ügynek az átfutási ideje... Novemberben nem is kaptam, így most decemberben már biztosra vettem, hogy megérkezik a 3 havi GYES. Jelen állás szerint nem úgy néz ki, hogy megjön...
Egyébként azért gondolom, hogy ma már nem fog megjönni, mert a családi pótlék megérkezett reggel 8-kor a számlámra, tehát nem hiszem, hogy a GYES ne jött volna meg vele...
Azért kell bemennem ma, mert a héten már máskor nem lesz alkalmam, mert ma tud a kislányomra a férjem vigyázni, a hét többi napján már nem... Nem szívesen tenném ki a 2-3 órás várakozásnak, azon a szűk helyen ezer ember között, ha nem muszáj, tehát ma kell elintéznem... Különben meg ha nem időben intézem, akkor itt a karácsonyi ünnepek miatt, meg majd januárban se kapok még...
2 Havit kell hogy kapj,mert ahogy te is írtad hivatalosan októbertől vagy jogosult rá,amit okt. 15én voltál intézni
Tehát az októberi gyes novemberben érkezik meg,a novemberi pedig december elején
Tehát akkor KETTŐ havi kell hogy érkezzen neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!