Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Utaltak valakinek ma (dec.3....

Utaltak valakinek ma (dec.3. ) már GYES-t?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, hogy tudjam, mert délig van ma ügyfél fogadás a MÁK-ban és ha nem kaptam megint, akkor sajnos mennem kell intézkedni... A családi pótlékot megkaptam, de GYES-t most már második hónapja megint nem, ezért érdekelne... Köszi

2013. dec. 3. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, elvileg nálunk 2án kellett hogy utaljanak, és reggel 8kor már a kártyán volt a pénz!
2013. dec. 3. 09:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor van egy köröm a MÁK-ba, ez most még nagyon hiányzott... :(
2013. dec. 3. 09:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Attól még hogy eddig nem érkezett meg nem kell rögtön a mák-ba rohanni

ÉN sem kaptam még meg...Unicredit-es vagyok

Sőt..volt hogy délután fél 1-1kor kaptam meg

Várj még

2013. dec. 3. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Előző h
2013. dec. 3. 09:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Bocsi..véletlen elküldtem

Tehát

Előző hónapban sem kaptad meg a gyest ? Akkkr voltál bent ? Mit mondtak ?

2013. dec. 3. 09:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Későn kezdtem el intézni a GYES-t emiatt, van a késés... Az én hibám volt, de ez már októberi történet.

Hivatalosan októbertől vagyok jogosult a GYES-re, de egyéb okok miatt, csak október 15-én voltam elintézni, és azt mondták, hogy lehet novemberben még nem fogok kapni, mert 30 nap egy ügynek az átfutási ideje... Novemberben nem is kaptam, így most decemberben már biztosra vettem, hogy megérkezik a 3 havi GYES. Jelen állás szerint nem úgy néz ki, hogy megjön...

Egyébként azért gondolom, hogy ma már nem fog megjönni, mert a családi pótlék megérkezett reggel 8-kor a számlámra, tehát nem hiszem, hogy a GYES ne jött volna meg vele...

Azért kell bemennem ma, mert a héten már máskor nem lesz alkalmam, mert ma tud a kislányomra a férjem vigyázni, a hét többi napján már nem... Nem szívesen tenném ki a 2-3 órás várakozásnak, azon a szűk helyen ezer ember között, ha nem muszáj, tehát ma kell elintéznem... Különben meg ha nem időben intézem, akkor itt a karácsonyi ünnepek miatt, meg majd januárban se kapok még...

2013. dec. 3. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
2 havi gyest kell kapj, nem 3-at! Novemberben kellett volna az októberit, most decemberben a novemberit! Tehát ma az októberi és novemberi gyest kellett volna megkapnod, a decemberit pedig januárban kell. Én megkaptam a gyest a családival együtt. Szerintem menj be mindenképp!
2013. dec. 3. 10:32
 8/11 A kérdező kommentje:
3 havit, mert szeptembertől jár nekem a GYES, de ugyebár a szeptemberit októberben kaptam volna... Azt tudom, hogy az én hibám volt a csúszás, és addig nem is reklamáltam, de azért most már kellett volna, hogy utaljanak... Már sorban állok, lassan kiderül mi van...
2013. dec. 3. 11:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Majd írj ha végeztél!
2013. dec. 3. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:

2 Havit kell hogy kapj,mert ahogy te is írtad hivatalosan októbertől vagy jogosult rá,amit okt. 15én voltál intézni

Tehát az októberi gyes novemberben érkezik meg,a novemberi pedig december elején

Tehát akkor KETTŐ havi kell hogy érkezzen neked

2013. dec. 3. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!