Ma kapunk családit vagy csak holnap?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 07:49
11/16 A kérdező kommentje:
a helyzet az hogy ahogy az egyik válaszoló írta nem vagyok fent állandóan!!!amúgy meg azért kérdeztem "kedves"kis hozzászóló mert ma reggel el kell mennem és nem érek haza mire jön a postás!!szeretem az ilyen túl okos embereket!!!!!
2013. dec. 2. 08:39
13/16 anonim válasza:
Az utolsó komment kamu.
Ha postás viszi, akkor nagyon jól tudod, hogy nem a második munkanap kapod, mert akkor azok kapják akik számlára kérték :-)
14/16 anonim válasza:
Hát te beteg vagy. Miért kéne mindenkinek tudnia? Anyám is hív minden hónapban, hogy melyik nap lesz családi.
15/16 Nitókrisz válasza:
Bocsi, de ez azert nem mindig van igy, mert en is kaptam meg aznap, nem masnap. Peldaul az elozo honapban az utalas napjan mar rajta is volt a szamlamon, nem masnap.
16/16 anonim válasza:
Elsőnek teljesen igaza van, már én is tudom annyi ilyen kérdés volt pedig gyerekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!