Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyermekvállalás egyetemistáknak?

Gyermekvállalás egyetemistáknak?

Figyelt kérdés
Már egy ideje hallani arról, hogy akik egyetemi tanulmányaik alatt vállalnak gyermeket a minimálbért, akik az egyetem elvégzése után, azok a diplomás minimálbért figyelembe véve kapnának GYED-et. Ti tudtok erről bővebbet? Én azt hallottam, hogy ez a tervezet januártól érvényben lesz.
2013. nov. 25. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy januártól érvényben lesz, mert még törvényjavaslat sincs a GYED extráról. Csak hülyítik a népet a választások előtt. Ha lesz is ebből valami, akkor minimum tavaszig várni kell.
2013. nov. 25. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:

A kormány már döntött a gyed extra bevezetéséről, nagyon úgy néz ki Parlament elé is kerül és mivel a Fidesz 2/3-os többségben van, nagy az esély, hogy be is vezetik.

Igen, elvileg úgy lesz, aki egyetemi évei alatt babát szül, az kap gyedet, aminek az alapja a minimálbér lesz, illetve az egyetem elvégzése után ha rögtön munkába áll, akkor a diplomás minimálbér után. De úgy tudom, hogy legalább 1 éve kell felsőfokú tanulmányokat folytatni, de ez nem biztos.

2013. nov. 26. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, arról nem is beszélve, hogy ez csak annak fog járni, aki 2014.01.01 után szül, a többieknek semmi nem jár.
2013. nov. 26. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!