Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » 2 nap múlva lesz a kisfiam 2...

2 nap múlva lesz a kisfiam 2 éves. Vissza kellene mennem dolgozni, de a fönököm nem vesz vissza?

Figyelt kérdés

Ilyenkor a szabadságokat ki kell fizetnie? Vagy mennyi szabi jár egyáltalán? 2011 novemberbe szültem, másfél éves koráig

gyeden voltam, onnantól meg gyesen. Kinai üzletben dolgoztam, nem nagyon szeretnek fizetni. Sokkal kevesebbet kaptam kézbe mint papiron, szabadnapok nem voltak. Azt mondta menjek be valamelyik nap aláirni a papirokat, biztos hogy megprobálja ugy csinálni hogy ne kelljen fizetnie. Én meg egyáltalán nem vagyok tisztába ezekkel a szabadságokkal hogy hogy is van ez, viszont ami jár, azt szeretném megkapni. Segitsetek kérlek

2013. nov. 25. 00:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyenlőre ne foglalkozz vele, ne menj be, ne írj alá semmit. Menj gyesre, addig is állományban maradsz.
2013. nov. 25. 05:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyat semmiképpen ne írj alá hogy közös megegyezéssel eljössz, mert akkor olyan mintha te mondanál fel. Mondjon fel neked (=kirúgás), ilyenkor jár a PAPÍR SZERINTI (ami a szerződés szerinti béred) végkielégítés, ehhez az összeghez ragaszkodj. Vagy menj el gyes-re, addig nem rúghat ki, közben tudsz munkát is keresni, azt hiszem heti 30 órát lehet gyes mellett dolgozni. Ha találtál munkát, mondod neki hogy visszamész dolgozni, rúgjon ki :) Ha a munkáltatód így áll az anyukákhoz, te is legyél gátlástalan! A szabadságok számát sajnos én sem tudom, és remélem nem írtam semmi hülyeséget, bár ez majd a többi hozzászólásból úgyis kiderül :)
2013. nov. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!