Mennyi penzre szamithatok?
Figyelt kérdés
Kislanyom 6 honapos.
Ha 2 even belul jonne egy masodik baba hogy alakulna a gyed, gyes, tgyas, csaladi?
Mi jarna duplan mi szimplan es mi egyaltalan nem?
A gyed csak 1 lenne? Vagy 1 sem?
A csaladi ugy tudom 2 lenne.
Segitsetek hogy van ez!
2013. nov. 22. 14:25
1/1 anonim válasza:
Az biztos, hogy a családit két gyerek után kapod az jelenleg 13300 Ft gyerekenként. Elvileg jövőre már lehet dupla gyedet is igényelni. (nem tudom pontosan hogy ez már elfogadott dolog vagy csak még javaslat)Szóval a kislányod 2 éves koráig kapod a gyedet (ha megvan minden feltétele), ha közben megszületik a második baba akkor két gyedet fogsz kapni, de ha a kislányodra már csak a gyes jár akkor azt is kaphatod a második gyerekre járó gyeddel együtt. Remélem érthetően írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!