Másik számlára szeretném a gyest és a családit hová kell írnom? Budapesti vagyok akkor ceglédhez tartozom?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 10:09
1/1 anonim válasza:
Igen, pontosan.
Írsz egy kérelmet, leírod a saját és gyermeke(i)d adatait (név, születési név, születési hely, idő, lakcím, nayja neve és TAJ), a jelenlegi számláaszámot és az új számlaszámot, amire kéred. Ha pont kéznél van, akkor az eredeti csp határozat számát is beleteheted (nem muszáj, de könnyebb az ügyintézőnek).
Az új bankszámláról szóló szerződés (számlanyitás) másolati példányát mindenképpen mellékeld (különben ki hiszi el, hogy a tiéd a számla? :)
Ajánlottan add fel és a következő esedékest már az új számlára kapod, valamint pár hét múlva jönni fog egy határozat arról, hogy xdátumtól hová utalják.
Kb. 2-3 hónapja kértem én is megtakarítási számlára.
Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!