GYES mellet főiskola?
Figyelt kérdés
24éves vagyok, márciusra várjuk az első babát. Egy év múlva diplomázom, viszont nem tudom, hogy Gyes mellett maradhatok -e nappaltagozaton? Köszönöm a válaszokat!2013. okt. 31. 17:43
1/11 anonim válasza:
Véleményem szerint kisbaba mellet lehetetlen lenne befejezni nappalin.
3/11 anonim válasza:
Szerintem igen, bárhogy csinálnád?
4/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg is egyeni tanrenden vagyok... Ami azt jelenti,hogy az orak 30%an kell jelen lenni. Csusztam egy evet, pillanatnyilag is 3 oram van. A baba marciusban erkezik, ugyanez lenne a helyzet,mint most. Havi egy alkalommal jelen tudnek lenni az orakon,igy csinalom mar 2.eve,csak eddig munka miatt...
2013. okt. 31. 17:59
5/11 anonim válasza:
Persze, hogy maradhatsz. Én a BA-t és az MA-t is nappalin csináltam Gyes alatt.
7/11 anonim válasza:
Jogon nekünk annak idején nem engedték, azt mondták a kismamáknak, menjenek át levelezőre.
8/11 A kérdező kommentje:
Miert is igazsagtalan?!
2013. okt. 31. 18:07
9/11 anonim válasza:
Mert nem jár nappalira de élvezi a nappali előnyeit.
Levelezősnek kell TB fizetni nem jár ösztöndíj, szociális bursa szóval semmilyen ösztöndíj.
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem sem jar semmilyen osztondij. Soha nem kaptam semmit... Tandijat fizetek. Ennek ertelmeben dolgozom,alkalmi munkavallalokent a vendeglatasban. Orulok, hogy egyeni tanrenden, nappalin a baba mellett,magas gyes mellett be tudom fejezni a foiskolat. . . . Koszi a valaszokat!
2013. okt. 31. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!