Akik gyesre gyedre vettek fel providentet mennyi pénzt adott nekik a provident? 200at adna? Amúgy a gyedem 47e plusz 25000családip?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 13:23
1/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem is adtak. Elvileg felvehető rá, de az ügyintéző mikor kint volt közölte, hogy keveseknek adnak, gyesre/gyedre csp-re szinte senkinek, mert nem számít jövedelemnek.
2/7 anonim válasza:
Ha munkabérként érkezik a gyed, akkor kapsz.
De ha gyedként érkezik, akkor rnem
3/7 anonim válasza:
Én gyes-en vagyok és kaptam 50.000 ft os kölcsön de nyilván hozzá csatoltam férjemnek is a munkabérét , hogy az is van. Így sikerűlt fel vennünk és meg is adták!
4/7 anonim válasza:
nekem a mai napig küldik a levelet hogy vehetek fel megint. igaz én mikor vettem fel akkor még nem voltam gyeden. de szó nélkül meg adnák azt mondta a képviselőnk.
5/7 anonim válasza:
4-es vagyok én úgy tudom hogy max összeg felvételéhez kell munkáltatói igazolás legalábbis mikor mi szerettünk volna fel venni max összeget akkor kellett.
6/7 anonim válasza:
Gyes+csp-ra is adnak, de csak keveset!!!
A férjemnek 150eft a nettója, és neki sem adnának 200eft-ot. De hívd fel őket, és kérdezd meg.
7/7 anonim válasza:
Az egy rablóbanda! Nekem ugyan nem volt dolgom velük, de sok szomszédomnak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!