A tgyás igénylőlapon melyik részeket kell kitöltenem ha szülés előtt szeretném igényelni?
tudom hogy az 1-es pontot igen, a 2/2-t és a 2/3-at nem, de a 2/1-es részben az a szöveg van hogy:
"A terhességi- gyermekágyi segély folyósítását:..... nevű gyermekemre tekintettel....-tól kérem. A gyermek születésének, helye, időpontja:..... TAJ-száma:....."
Ezt a részt ugye nem tudom most kitölteni, akkor elég a terhes kiskönyv másolata a szülés várható időpontjával, és a terhes állományba vételi papír? Mert minden nyomtatványhoz van kitöltési útmutató csak ehhez nem.
engem nem a háziorvosom tartott táppénzen hanem a CSNK (Szfvár), azt a papírt ma már megkaptam. Szóval akkor csak az első részt töltsem ki a nevemmel taj számommal meg aláírás és a terhesállományos papír. és akkor mennyi idő kb mire utalják? vagy milyen dátumot, egyáltalán írjak e dátumot az igénylőlapra?
Köszönöm a gyors válaszodat, ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!