Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Családi adókedvezmény- de...

Családi adókedvezmény- de hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Gyermekem májusban született, júniusig járt nekem a családi adókedvezmény. Most derült ki, hogy még akkor meg kellett volna újítani a nyilatkozatot! :-(

Szóval most újra meg kell igényelnem, viszont azt nem tudom, hogy milyen dátummal kezdődően tegyem ezt meg. Gyermekem születésének hónapja, az első csökkentett fizetésű hónap( július), vagy most aktuálisan október?

Köszönöm!

2013. okt. 3. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:

október

A többit az adóbevalláskor kérheted és megkapod egyösszegben

2013. okt. 3. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Az adóbevallásban mely hónapokat kell majd visszaigényelnem?( júniusban kaptam utoljára 10.000-et, és most akkor októberben indítom újra el a dolgot...)

2013. okt. 3. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Júniusban a májusit kaptad, és ha októberben indítod, akkor szeptember az utolsó hónap, amikor nem kaptál, tehát 4 havit kérj majd a bevallásban.
2013. okt. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!