Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Decemberre vagyok kiírva a...

Decemberre vagyok kiírva a tesóval. Most Gyesen vagyok, ha kiveszem a szabikat jár bérlet és kaja jegy?

Figyelt kérdés

#kaja.jegy.
2013. szept. 17. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Bérlet szerintem nem jár de amikor én kivettem a szabikat akkor kajajegyet kaptam rá.
2013. szept. 17. 15:33
 2/8 A kérdező kommentje:
szia!köszi.
2013. szept. 17. 15:37
 3/8 A kérdező kommentje:
és novemberben ,ha csak 15ik leszek szabin (benne van a szombat és vasárnap)kapok valamit vajon?
2013. szept. 20. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt így nem fogjuk tudni neked megmondani, mert a plusz juttatások (pl. cafeteria) mind egyedileg szabályozott a munkáltató által.

Nálunk pl. minden cafeteria juttatás akkor jár, ha adott hónapban ténylegesen dolgozol 3 napot. Ha szabin, táppénzen egyében vagy egész hónapban, akkor nem jár. De ez változó, érdemesebb lenne a saját munkahelyeden megkérdezni, mert nem egységes a szabályozás.

2013. szept. 20. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, elvileg megjár a kajajegy, bérletet nem tudom. Én is megkaptam szabi alatt a kajajegyet.

November 15 után mire mész, táppénzre vagy tgyásra. Ha tgyásra mész, akkor szerintem megjár a kajajegy, én megkaptam, viszont táppénz miatt nem adnak nálunk kajajegyet, akkor sem, ha csak 1 napot vagy táppénzen, ez szerintem függ, a cégtől is. De szabi alatt tuti megjár a kajajegy.

2013. szept. 20. 15:31
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,tgyásra megyek 28 nappal szülés előtt.
2013. szept. 20. 15:55
 7/8 A kérdező kommentje:
november 17 től leszek tgyáson.
2013. szept. 20. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt valami nem stimmel.Legalábbis az én "tesó"-imat az édesanyám hordta ki.Ezt hogy csinálod?
2013. szept. 21. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!