Decemberre vagyok kiírva a tesóval. Most Gyesen vagyok, ha kiveszem a szabikat jár bérlet és kaja jegy?
Ezt így nem fogjuk tudni neked megmondani, mert a plusz juttatások (pl. cafeteria) mind egyedileg szabályozott a munkáltató által.
Nálunk pl. minden cafeteria juttatás akkor jár, ha adott hónapban ténylegesen dolgozol 3 napot. Ha szabin, táppénzen egyében vagy egész hónapban, akkor nem jár. De ez változó, érdemesebb lenne a saját munkahelyeden megkérdezni, mert nem egységes a szabályozás.
Igen, elvileg megjár a kajajegy, bérletet nem tudom. Én is megkaptam szabi alatt a kajajegyet.
November 15 után mire mész, táppénzre vagy tgyásra. Ha tgyásra mész, akkor szerintem megjár a kajajegy, én megkaptam, viszont táppénz miatt nem adnak nálunk kajajegyet, akkor sem, ha csak 1 napot vagy táppénzen, ez szerintem függ, a cégtől is. De szabi alatt tuti megjár a kajajegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!