Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kiszámolni a szabikat és...

Kiszámolni a szabikat és választani?

Figyelt kérdés

Nos a lányom 2010.01.05.-én született,fiam 2011.09.14-én.

Fiamat GYED alatt szültem,ezután újra tgyást és gedet kaptam.

A gyed most fog szeptember 14.-én lejárni.

Ki tudjátok számolni neem,hogy ez alatt az idő alatt menyi szabi járna?

És lenne még egy kérdés!

Pepötyögöm,hogy mit küldött a munkáltatóm:

Ezúton értesítelek,hogy GYED-ed 2013. 09.14-én lejár

Mellékelem az erről szóló határozatot!

Amennyiben gyest szeretnél igénybe venni, akkor az igényedet a lakcímed szerint illetékes MÁK Regionális Igazgatóságához nyújtsd be.

Kérlek, hogy amennyiben a fizetés nélküli szabadságot igénybe veszed, úgy a mellékelt igényedet aláírva a személyzeti osztályra juttasd vissza.

Amennyiben a fizetés nélküli szabadságot ne veszed igénybe, de a GYES-t a MÁK folyósítja, kérlek, hogy a "Nyilatkozat gyes melletti foglalkoztatás esetén" című nyilatkozatot kitöltve, a személyzeti osztályon add le.

Tájékoztatlak, hogy munkavégzés mellett a gyes heti 30 óra illetve az alatti munkaidő esetén vehető igénybe.

Melléklet:

-GYED megszüntető határozat

-Fizetés-nélküli szabadság engedélyező

-Nyilatkozat GYES melletti foglalkoztatás esetén

-MÁK gyes igénylő

Kérdésem,hogy ha én a gyes ideje alatt itthon szeretnék lenni (mert a fiamat nem vették fel bölcsibe),akkor mit töltsek ki?

2013. júl. 19. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Fizetés nélküli szabadság engedélyező (ha nem mész vissza dolgozni)

MÁK gyes igénylő papír

Ha nem mész vissza dolgozni, a szabikat a gyes lejárta után szokták általában kiadni.

2013. júl. 19. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A nyilatkozat gyes melletti foglalkoztatásról papíron kívül mindet ki kell töltened mert a gyed megszűnik,fizetés nélküli szabin leszel és igényled a gyest.
2013. júl. 19. 20:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2013. júl. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!