Hallott-e valaki olyasmit hogy 2014-től beszeretnék vezetni hogy a még gyeden lévő anyuka korlátlan óraszámban dolgozhasson ugy hogy a fizetése mellett ugyanugy kapja a gyedet is mint a munkába állása elött?
10. vagyok
megrekednek a tervezetek, javaslatok szintjén*
Ez az egész nagyon mélyről bűzlik,az egész undorító!!!
Ha már adni akarnak 300.000-ret miért nem jár minden gyerek után??? Ja hogy a másodiknak nem kell annyi mindent venni,örököl az elsőtől!
És akkor azokkal mi van akik nem tudtak vagy akartak kis korkülönbséggel gyereket vállalni,és eladtak mindent?! Esetleg nem fértek,nem hiszem hogy sokan őriznek 10évig babadolgokat!
Eladták mert foglalta a helyett de az érte kapott pénzt elteszik és abból megveszik újra.
Komolyan nem vagyok rosszindulatú, de szerinted hány gyerek születne a semmire ha minden gyerekre járna.
Miért így hány gyerek születik a semmire??? Aki olyan az hidd el pénzel vagy pénz nélkül is fog szülni(sajnos)!
Azt meg te sem gondolhatod komolyan hogy valaki el fogja tenni azt a pénz ha csak több év múlva lesz gyereke,főleg hogy elég sem lenne az új dolgok töredékére se!
Az én anyukám például 25 éve őrzi a kiságyunkat az unokáinak, szóval valamit csak eltettek. Elköltötték akkor elköltötték, így jártak. A fizetést sem kérhetem duplán mert egyszer már elköltöttem.
A gyes miatt is van sok megélhetési anyuka akkor még plusz 300 ezerért még több lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!