Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hallott-e valaki olyasmit...

Bocska Reni kérdése:

Hallott-e valaki olyasmit hogy 2014-től beszeretnék vezetni hogy a még gyeden lévő anyuka korlátlan óraszámban dolgozhasson ugy hogy a fizetése mellett ugyanugy kapja a gyedet is mint a munkába állása elött?

Figyelt kérdés

2013. júl. 10. 22:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10. vagyok

megrekednek a tervezetek, javaslatok szintjén*

2013. júl. 10. 22:54
 12/21 anonim ***** válasza:
30%

Ez az egész nagyon mélyről bűzlik,az egész undorító!!!

Ha már adni akarnak 300.000-ret miért nem jár minden gyerek után??? Ja hogy a másodiknak nem kell annyi mindent venni,örököl az elsőtől!

És akkor azokkal mi van akik nem tudtak vagy akartak kis korkülönbséggel gyereket vállalni,és eladtak mindent?! Esetleg nem fértek,nem hiszem hogy sokan őriznek 10évig babadolgokat!

2013. júl. 10. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

Eladták mert foglalta a helyett de az érte kapott pénzt elteszik és abból megveszik újra.

Komolyan nem vagyok rosszindulatú, de szerinted hány gyerek születne a semmire ha minden gyerekre járna.

2013. júl. 10. 23:10
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Miért így hány gyerek születik a semmire??? Aki olyan az hidd el pénzel vagy pénz nélkül is fog szülni(sajnos)!

Azt meg te sem gondolhatod komolyan hogy valaki el fogja tenni azt a pénz ha csak több év múlva lesz gyereke,főleg hogy elég sem lenne az új dolgok töredékére se!

2013. júl. 10. 23:18
 15/21 anonim ***** válasza:
25%

Az én anyukám például 25 éve őrzi a kiságyunkat az unokáinak, szóval valamit csak eltettek. Elköltötték akkor elköltötték, így jártak. A fizetést sem kérhetem duplán mert egyszer már elköltöttem.

A gyes miatt is van sok megélhetési anyuka akkor még plusz 300 ezerért még több lenne.

2013. júl. 10. 23:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
kár egy nem létező dolgon összeveszni, nem lesz 280e ft az egyszeri anyasági. meg a kérdés se erről szólt :)
2013. júl. 10. 23:26
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
Mindent meg fognak ígérni a választásokig, aztán gyorsan, csendben meg is felejtkeznek róla. Nyilván összeállítják a szabályozás tervezetét, ülnek rajta sok-sok bizottsági órát (hiszen azt remekül megfizetik) aztán elhúzzák a döntést, legalább július 1-ig, majd a bevezetés előtt széttárják a karjukat, és sajnálkozva visszamondják -vagy ők, vagy a következő okos kormány. Úgyhogy nem kell azért annyira várni ezeket a változásokat :D
2013. júl. 11. 11:37
 18/21 anonim ***** válasza:
addig álljál fél lábon!
2013. júl. 11. 12:26
 19/21 anonim válasza:
2013. nov. 7. 12:10
 20/21 anonim válasza:
Lehet állni féllábon! A kormány döntött arról, hogy a gyerek egy éves kora után lehet menni dolgozni, és nem esik el az anyuka a gyed-től és a gyestől!
2013. nov. 7. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!