Az anyasági támogatást és a családi pótlék igénylését ugye az apuka is elintézheti, nem kellek hozzá?
Figyelt kérdés
letöltöttük a mák honlapjáról a két dokumentumot, kitöltöttük és aláírtam. most elment az apuka a mákhoz leadni a papírokat,remélem nem küldik vissza szegényt. én nem szeretném átvonszolni a 2 hetes babámat a városon meg sokat várakozni vele.2013. júl. 2. 12:43
11/19 anonim válasza:
Mikor 2010-ben szültem, akkor a munkahelyem pecsételt a születési anyakönyvi kivonat hátuljára a tgyás és gyed igénylésekor is, hogy mikor lett megigényelve.
Úgy alakult, hogy 2011-ban újból szültem, érdekes módon akkor már nem pecsételtek, azt mondták, hogy már csak be kell mutatni.
12/19 A kérdező kommentje:
alkalmazott
2013. júl. 2. 13:17
13/19 A kérdező kommentje:
na majd kiderül hogy mi ez a pecsétes dolog. egyébként köszönöm szépen a sok választ, remélhetőleg akkor zökkenőmentesen el tudja intézni a párom a papirokat, már csak abban bizom hogy nem kell nagyon sokat várakoznia.
2013. júl. 2. 13:18
14/19 anonim válasza:
A pecsételős dolog már a múlté. Kb. 4 éve már nem kell pecsételni, kicsit le van maradva a nőci....
15/19 anonim válasza:
Én most szültem áprilisban, és nem kellett a munkáltatóm könyvelőjéhez mennem. Szülési szabin voltam, aztán amikor megszültem, akkor levélben elintéztem az Államkincstárral, és csak az OEPnél voltam a születési A.K. bemutatására.
16/19 A kérdező kommentje:
akkor nekem még most el kell mennem az oep-hez? csak be kell mutatni a kivanatot és kész?erre mennyi idő van?
2013. júl. 2. 13:53
17/19 anonim válasza:
Azt nem tudom, de telefonon is meg tudod kérdezni.
Keresd ki az illetékest, és hívd fel:
De szerintem a férjed is beviheti nekik, mert csak megtekintésre kell bemutatni.
18/19 anonim válasza:
Aki postán küldi, az milyen címre küldi?
19/19 anonim válasza:
Ahová tartozol, oda kell címezni, ennyire egyszerű. A MÁk honlapján keresd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!