Ez hogyan lehet hogy ennyivel kevesebbet kaptam?
Eddig 2-4 hónapig 71.000-73.000ft ot kaptam ez sem elég semmi re de mindegy.
Viszont most azt hittem leugrom a buszról mikor kaptam az smst és 62.000ft állt benne!!
Én ugy tudom hogy hogy a Gyednek jópár száz forinttal lehetne kevesebb de több mint 10.000ft-tal nem !!
Teljesen kivagyok mert igy már most sincs pénzünk , kihez fordulhatok magyarázatért??
Bocsi valamit félreértettél 2-4 hónapig 71-71 ezer forint között kaptam Gyedet!!!
És most kaptam kevesebbet
Tehát Gyedet már régóta kapom (4 hónapja ) eddig ha 31 napos volta hónap akkor kaptam 73 ezer párszáz forintot ,
ha 30 akkor 71 ezer párzász forintot!
És most hogyan lehet hogy ilyen sokkal kaptam kevesebbet??
Akkor hívd fel kérdezd meg őket.
Nekem pl az utóbbi 2 hónapban nem számolták el a kompenzációt. Szóltam nekik és utólag utalták
Na végre egy értelmes válaszoló köszike szépen remélem nekem ia erről van szó!!
amugy milíen kompenzációrol van szó??
Nekem is járna ?
Kompenzáció csak akkor jár , ha már 2011 dec 31-én vagy előtte gyeden voltál.
2012-ben a gyed kevesebb lett az adójóváírás kivezetése miatt és tavaly az kapott kompenzációt aki 2011. dec.31-én és 2012.jan 1-én is gyeden volt.
Nekem járt 2012-re és mivel ugyanazzal a gyermekkel vagyok gyeden idén is jár.
Ha tavaly vagy idén kezdted a gyedet akkor nem jár neked
Nem lehet, hogy esetleg eddig kaptál családi adókedvezményt, talán azt nem számolták el most.
Mindenképp az OEP tudja ezt neked megmondani vagy a munkáltató, attól függ ki utalja neked a gyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!