Kapot már valaki családit ma?

Már hiányzott egy ilyen kérdés :)
Nem még, majd holnap

Ja, én is hiányoltam egy ilyen kérdést!:)
Ma utalják, mint minden hónapban az első munkanapon és holnap kerül a számlákra!
én normálisan kérdeztem nektek lehet hogy nincs szükségetek rá mert más meg teremti nektek nekem szükségem van rá mivel egyedül nevelem a két gyerekemet
és nem számithatok másra

1) Vegyél egy helyesírási szótárat
2) Normális választ kaptál, leírtam, ma utalnak, holnap érkezik.

Majd holnap jön.
Egyébként akkor jár árvaellátás is stb, dolgozhatsz is...
A helyesírást pedig gyakorold. Családi+árvaellátás+akár minimálbér szűkösen, de elég kell, hogy legyen...
Egy ismerősöm 2 gyerekkel van ilyen helyzetben, és megvannak.

Ne haragudj, de pont miattad van meg a véleményük az embereknek az egyedül álló anyákról.....
Az én férjem is elhunyt, amikor terhes voltam a második babánkkal. Tény, hogy k.rva nehéz. De hogy azon múljun, hogy eszünk-e vagy hogy be vannak fizetve a számlák, hogy 2-án vagy 3-án kapunk családit, azt els em tudom képzelni.
Ne panaszkodj meg keseregj, szedd össze magad a gyerekeid érdekében.

A szegénységi bizonyítványod te is kiállítottad, a helyesírásoddal. Talán, ha megtanultál volna anno helyesen írni, netán elvégeztél volna több iskolát, lehet, hogy most nem lennél ilyen helyzetben.
Meg kellene már tanulni, hogy a hónap 1. MUNKANAP utalás, 2.-on meg a számlán a pénz.
Ez könnyebb, mint a helyesírás, de ha még ezt sem sikerül megjegyezni, akkor nem csodálkozom, hogy nincs semmilyen munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!