Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Tavaly kaptam minden hónapban...

Tavaly kaptam minden hónapban az OEP-től egy olyan papírt, mikor mit utaltak, de idén már nem küldtek. Ti kaptok?

Figyelt kérdés

Azért kellene, mert akkor látnám, hogy most kapok-e családi adókedvezményt, vagy sem.

Köszönöm a segítséget, és a válaszokat!

2013. máj. 27. 11:53
 1/4 gabszem ***** válasza:
Most hogy mondod, tényleg nem kaptam idén én se, pedig tavaly minden hónapban küldtek...
2013. máj. 27. 12:16
 2/4 Jégtánc ***** válasza:
Idén még nekem sem érkezett.Lehet hogy most már csak év végén küldenek összesítőt az adóbevalláshoz.
2013. máj. 27. 14:45
 3/4 anonim válasza:
Sziasztok,sajnos én is ugyan ebben a cipőben jártam,gyedem az idén egyáltalán nem küldték ki az adatlapot,sőt még tavalyi év második felére sem,mivel kellett az adóbevallásomhoz,így idén januárban betelefonáltam(bp fővárosi kor.hiv.)és így kikűldek egy összesítőt az elmaradt hónapokról decemberig,aztán idén-re csak nem küldtek és a gyedem is egyre kevesebb és kevesebb lett többször is próbáltam hívni sikertelenül és most május közepén sikerült beszélnem egy illetékessel,aki utánanézett és azt mondta az idén senkinek sem küldtek és a jövedelempótlékot sem kaptam,amit meg kellett volna 2013-igényeljem.Álítolag ők küldtek egy papírt amin újra igényelhettem volna,amit én nem kaptam meg,utána néztem a netten és azt olvastam ,aki május 31-ig igényeli megkapja visszamenőleg is,de én nem nagyon bízom benne,meg azt is olvastam,hogy Magyarországon erre 40 ezren jogosultak,de csak 22 ezren igényelték.Remélem tudtam valamit segíteni.
2013. máj. 29. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kezecske.

Jövedelempótlék?! Mármint adókedvezmény?

Amit év elején küldtek papírt, hogy azon igényelhető a 2013- évi családi adókedvezmény, azt visszaküldtem. Az utalásokon látom, hogy vonnak le adót, de a családi pótlék feltüntetésére nem emlékszem...

Köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 29. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!