Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utalták már ebben a hónapban...

Utalták már ebben a hónapban a gyest?

Figyelt kérdés
Decembertől jár, január elején igényeltem meg és azért kérdem h kb mikor kapom, vagy telefonáljak e be, h megkapták e az igénylésem. ajánlva adtam fel.
2013. febr. 7. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, én hétfőn kaptam meg.K&H bank, Hajdú-Bihar megye.
2013. febr. 7. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, 4.én kapták a bankszámlások. A tiéd még lehet nem lett elbírálva. Ugyanis 30 munkanap van nekik adva rá. Nem 30 nap, 30munkanap. Te lehet már csak március elején kapod meg, visszamenőleg mind2 havit, plusz ahány napra jár decemberre.
2013. febr. 7. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet akkor neked egyénileg késik.

Mert akik postán kapják, azok a számlások után kapják meg napokkal, én postán kapom, de ma már én is megkaptam.

Érdeklődd meg szerintem, hogy miért nem kaptál.

2013. febr. 7. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a gyors választ. azért is izgat, mert utólag csak 2 hónapra adják, szóval inkább betelefonálok h egyáltalán náluk van e. még egyszer köszi!
2013. febr. 7. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!