A fiam 2013. 03.10. -én születet és 04.10. -én igényeltem a gyes-t meg a családi potlékot szerintetek egy összegben vissza menölek meg kapom? Vagy Mo. Elnyeli azt ami jár?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 06:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Megkapod visszamenõleg is.
2013. máj. 26. 06:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kapkodják el a határozathozatalt, bőven kicsúsznak a 30 napos határidőből. de legalább megkapod visszamenőleg is /nekem 4 hónapot utaltak egyszerre/.
2013. máj. 26. 06:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
És azidő alatt amíg ezek a pénzek nem rendeződnek a család miből él?Nemsokára nálunk is itt az idő és aggódok,hogy ha nem lesz táppénzem se meg a gyes se jön még meg a családi hogy élünk meg,ki fizeti a számlákat??Vagy ez hogy működik?
2013. máj. 26. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Elküldik visszamenőleg is.

Amúgy utolsó, addig kell félretenni pénzt, szerintem senki nem áll úgy a dologhoz, hogy akkor 3 hónapig nincs semmi pénz.

2013. máj. 26. 09:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a helyzet, hogy a védőnőnk nem kapkodta el a dolgokat mert a nyomtatványokat nem adta oda időben. Úgy kellett bemennem hozzá, hogy odaadja. Aztán Dunaújvárosi Állam Kincstárba megszívattak, mert a nőnek bűdös volt a melo, csak nem tudom mire kap fizut?!

Miből él el a család? Párommal mind ketten tanulunk, családipotlék, gyerektartások és ösztöndíjból és nem kell nélkülöznünk, sem a babánknak!! :)

2013. máj. 26. 09:29
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Miért, van olyan, aki úgy vállal gyereket, h nincs pár hónapira való tartaléka?
2013. máj. 26. 11:40
 7/9 A kérdező kommentje:
biztosan vannak olyanok, akik a jószerencsében bíznak, azt hiszik milyen jó sok pénze lesz ha szül egy gyereket.. 9honap mulva rájön mi is van.
2013. máj. 26. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor örül, hogy a szüleid és az állam támogat titeket, és ne másokat hibáztass mindenért.

Formanyomtatlányt internetről is le lehet tölteni.

2013. máj. 26. 14:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves 8.kommentelő!

Én örülök és nem azon van a hangsúly!

Hanem azon hogy ami engem (azaz a babámat) megillet(i) azt megkapom e?! Mert ha az egyik megkapja akkor a másik is kapja meg!!

Nyugodtan lehet papolni hogyha biztos hátterünk lenne akkor válaltuk volna a picit (hallottam eleget) a válaszom annyi: ebben a világban nincsen biztos! Egyiknap elmész dolgozni és lehet holnap már nem kellesz!!! Sosem lehet azt kijelenteni hogy biztos háttér ha tanulsz ha melozol!! A holnap bármit hozhat és akkor vág a padlóra igazán amikor a legkevésbé számítasz rá!! Ennyi erővel sose válaljunk be gyereket mert mi van ha holnap kirugnak a melobol...

De azért köszönöm a kommenteket akik válaszoltak nekem

2013. máj. 26. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!