JÖN MA A GYES, ANYUKÁK? (Átutalásos)
Figyelt kérdés
Nem biztos, de nem harmadika a határidejük? És ha az hétvégére esik?2013. febr. 1. 07:27
21/27 A kérdező kommentje:
hja és ha jobban felhigítom a paradicsomsűrítményes levesem, megúszunk 1 étkezést is, amit ha "elrakok", hó végén jól jön...hagyjuk már.
2013. febr. 1. 11:01
22/27 A kérdező kommentje:
amúgy meg valószínű, hogy azok utalják a pénzt, akik felkapkodják a telefont a központban.
2013. febr. 1. 11:02
23/27 anonim válasza:
Hètfön lesz rajta a számlán. Én ritkán kaptam meg eddig 5-töl hamarabb.
Én 2èvig gyed-et kaptam. Nekem az a szomorú ès furcsa hogy az aki egy napot sem dolgozott ugyanúgy 3èvig kap ellenátást. A 2.èvben ugyanannyit kap az is aki dolgozott ès az is aki nem. :-$
24/27 anonim válasza:
Leghamarabb hétfőn lesz a számlán.
Kedves kérdező!
Nem igazán értelek, egy normális válaszra miért kell cinikusan válaszolni. Ráadásul segíteni akart Neked.
25/27 A kérdező kommentje:
a stílus nem tetszett,ez a "tegyek félre napi 50 forintot,és akkor nem kell remegni a pénzért" mindenki másnak köszönöm a hozzászólásokat!!
2013. febr. 1. 12:54
26/27 anonim válasza:
De most komolyan! Próbáld ki hogy félreteszel. Ha nen jön be akkor következő hónaptól Ugy csinálod ahogy eddig. Mégis mit veszíthetsz ha megpróbálod?
27/27 anonim válasza:
Nos, ha valoban felretennel napi 50.- forintot, ho vegere egy 30 napos honappal szamolva 1500 forintod lenne, amibol azert mar lehet venni elelmiszert es nem kell csak rantottlevesen elni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!