JÖN MA A GYES, ANYUKÁK? (Átutalásos)
Figyelt kérdés
Nem biztos, de nem harmadika a határidejük? És ha az hétvégére esik?2013. febr. 1. 07:27
11/27 anonim válasza:
Gondolom az agyukra megy mar a sok anyuka, aki hívogatja őket a mikor lesz GYES/csaladi kérdéssel....
12/27 anonim válasza:
Nekünk is nagyon jól jött volna, ha már ma lett volna pénz. De sajnos majd csak hétfőn! :(
13/27 anonim válasza:
Hát ne mennyen az agyára szért ül ott bent hogy felvegye a telefont ezért kapja a fizuját én meg a gyest azért mert itthon vagyok a kicsikémmel szoval ha egyszer 3.a a határ idö akkor tudjam felvenni.nem pedig 4.én
14/27 anonim válasza:
Honnan szedtetek ezt a 3. a határidő dolgot? Tudtommal 6. a határidő.
15/27 anonim válasza:
A telefont nagyon ritkán veszik fel sajnos. A központi, vezetékes szám foglalt mindig, a call centert egyszer sikerült elérnem, amúgy mindig túlterhelt a vonal. De mindenhol a 4-ét írják, így sajnos várnunk kell.
16/27 anonim válasza:
Idézet a MÁK GYIK rovatából:
z ellátást számlára utalás esetében a tárgyhónapot követő hónap 3. napjáig, lakcímre történő utalás esetében a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig kell folyósítani. Ezen időpontig kell a Kincstárnak az ellátást elutalnia, tehát ez nem azt jelenti, hogy eddig az igénylő meg is kapja azt.
17/27 anonim válasza:
Na, akkor akar harmadikán is utalhatna. :) Ebben a hónapban tessék félretenni valamennyit es akkor nem kell remegni a pénzért.
18/27 A kérdező kommentje:
a munkáltatótól az utalást 4 órán belül meg kell kapnia a munkavállalónak, elméletileg ez a gyesen lévő kismamáknak is a "munkájuk" épp, de persze ez az államra nem vonatkozik...mindegy, a gyereknek van kajája, a rántott leves nekem meg úgyis tejtermelő :D ;)
2013. febr. 1. 09:47
19/27 A kérdező kommentje:
17-es, örülök ha félre tudsz tenni és nem remegtem a pénzért csak egy kérdés volt.
2013. febr. 1. 09:48
20/27 anonim válasza:
A gyesen kívül millió egy dolguk van. ha egész nap a telefont kapkodnák fel 5-én se lenne pénz. Nekem is jól jönne, de attól még fel tudom fogni, hogy hétfőn lesz és kész. Ha minden nap fèlre teszel 50-100 forintot, akkor hó végére van egy kis tartalékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!