Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi a GYED, ha rendőr...

Koczor-Meló Edina kérdése:

Mennyi a GYED, ha rendőr marad otthon?

Figyelt kérdés
A férjem rendőr és nagyon gondolkodunk rajta, hogy a TGYÁS után ő menne GYED-re, csak nem tudom, hogy náluk mi alapján számolják! Ebben kérem a segítségeket!!!

2012. dec. 19. 12:22
1 2
 11/18 Golan Trevize ***** válasza:
100%

moira!

Butaságot írsz. Annak kell GYEDre mennie, akinek kevesebb a bruttó fizuja, így lesz kevesebb a bevétel-kiesés.

Általános iskola 4. osztályos matek feladat...

2012. dec. 19. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Én ezt úgy értettem, hogy ha a gyed maximumot akarjákm akkor gondolkodjanak így.

Na mindegy, számolni kell, hogy hogy jönnek ki jobban, aztán ki-ki menjen dolgozni vagy gyedre.

Nálunk a férjem keres rosszabbul, de ha ő ment volna gyedre helyettem, akkor bizony rosszabbul jártunk volna anyagilag.

2012. dec. 19. 14:12
 13/18 Golan Trevize ***** válasza:

"Nálunk a férjem keres rosszabbul, de ha ő ment volna gyedre helyettem, akkor bizony rosszabbul jártunk volna anyagilag."

0,7×A+B > A+0,7×B minden olyan esetben, ahol A < B.

2012. dec. 19. 14:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanùgy szàmoljàk, mint bàrki màsnak. A szülès megelőző èvet veszik alapul.

Rendőr anyuka

2012. dec. 19. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Golan, én nem vitázom veled. Hagyjuk is :)

Bár amúgy nálunk fel sem merült, hogy a férjem maradjon itthon.

2012. dec. 19. 14:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam akkor a kérdésemben, nem gondoltam hogy többet kéne kapnia, a lényeg hogy nem tudom mi alapján számoljunk, mert a fizetés egy része pótlékokból áll, nem tudom az beleszámít e?
2012. dec. 19. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, beleszámít.
2012. dec. 19. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Én a rendőrségen vagyok személyzetis :)

Csak arra figyeljetek, hogy ha a hivatásos elmegy illetménynélkülire, akkor rendelkezési állományba kerül, magyarul kiveszik az addigi beosztásából, és amikor majd vissza akar menni dolgozni, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanabba, vagy hasonló beosztásba fog visszakerülni. (És az új beo-ja lehet akár más szervezeti egységnél, más szervnél is!)

2012. dec. 20. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!