Mennyi a GYED, ha rendőr marad otthon?
moira!
Butaságot írsz. Annak kell GYEDre mennie, akinek kevesebb a bruttó fizuja, így lesz kevesebb a bevétel-kiesés.
Általános iskola 4. osztályos matek feladat...
Én ezt úgy értettem, hogy ha a gyed maximumot akarjákm akkor gondolkodjanak így.
Na mindegy, számolni kell, hogy hogy jönnek ki jobban, aztán ki-ki menjen dolgozni vagy gyedre.
Nálunk a férjem keres rosszabbul, de ha ő ment volna gyedre helyettem, akkor bizony rosszabbul jártunk volna anyagilag.
"Nálunk a férjem keres rosszabbul, de ha ő ment volna gyedre helyettem, akkor bizony rosszabbul jártunk volna anyagilag."
0,7×A+B > A+0,7×B minden olyan esetben, ahol A < B.
Ugyanùgy szàmoljàk, mint bàrki màsnak. A szülès megelőző èvet veszik alapul.
Rendőr anyuka
Golan, én nem vitázom veled. Hagyjuk is :)
Bár amúgy nálunk fel sem merült, hogy a férjem maradjon itthon.
Én a rendőrségen vagyok személyzetis :)
Csak arra figyeljetek, hogy ha a hivatásos elmegy illetménynélkülire, akkor rendelkezési állományba kerül, magyarul kiveszik az addigi beosztásából, és amikor majd vissza akar menni dolgozni, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanabba, vagy hasonló beosztásba fog visszakerülni. (És az új beo-ja lehet akár más szervezeti egységnél, más szervnél is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!