Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A férjem a munkahelyén 8órára...

A férjem a munkahelyén 8órára van bejelentve. Így igényelheti a gyest?

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

GYES mellett csak max heti 30 órát lehet dolgozni, tehát nem igényelheti.

Te nem tudod igényelni?

2012. okt. 24. 17:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Jelenleg én vagyok gyesen,de a rossz anyagi helyzetünk miatt szeretnék álláskeresőire menni!:(

Mégis csak több mint a gyes.

A munkahelyem megszűnt,és munkát nem tudok keresni mert a gyereket csak 3évesen veszik fel oviba.

Bölcsibe nincs hely meg fel sem veszik,mivel nem dolgozom,segítségem meg nincs!!!:(((

Azt hallottam valahol hogy a férfinak gyes mellett lehet 8órában dolgozni. Jó lett volna ha megmarad az is!

2012. okt. 24. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Én nem hallottam még ezt, hogy a férfiakra más szabály vonatkozna, elég meglepő lenne, de hátha valaki ír majd, aki hallott ilyet. Sok sikert.
2012. okt. 24. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs más szabály férfiakra, ha 8 órában van bejelentve, nem igényelheti. Csak heti 30 órás munka mellett.
2012. okt. 24. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem természetesen nőre és férfira is ugyan annyi idő vonatkozik. De a munkanélkülivel sem vagy nagyon kisegítve mert az is csak 3 hónapig jár.
2012. okt. 24. 19:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy addig jár,de te mit tennél a helyemben......???
2012. okt. 24. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Keres munkák, szomszéd nő gyerekek előtt csak egy évet dolgozott azt is még az előző évszázadban mert sorra jöttek a gyerekek összesen 5. És mégis talált 2 hónap alatt egy eladói állást. Soha nem szabad feladni és úgy állni hozzá hogy nem sikerül.
2012. okt. 24. 20:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Te elolvastad a kommentem???

NEM TUDOM HOVÁ TENNI,KIRE BÍZNI A GYEREKET!:(

2,5éves a bölcsibe nem veszik fel,pont azért mert nem dolgozom,a legközelebbi hozzátartozóm 220km lakik. Magánra meg ugye nincs pénzünk.

1gyerekem van,mikor bevállaltuk még dolgoztam senki nem gondolta hogy nem lesz munkám.:(((

2012. okt. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!