Ha 23. -án adtam be a gyes jogosultsághoz a nyomtatványt a MÁK-ba, az most augusztusban megkapom vagy csak szeptemberben?
Figyelt kérdés
Volt valaki így aki kb. így adta be 23.-a körül??2012. júl. 30. 10:59
1/5 anonim válasza:
Én csak most kapom meg a lányom után a gyest, hasonlóan adtam be júniusban, júliusra nem kaptam a kicsi után. Most jött meg a határozat a gyesről, csüt kapom meg.
2/5 A kérdező kommentje:
határozat? olyat is kapunk? nem tudtam. Az postai úton érkezik? és te is így hó vége fele adtad be a nyomtatványt?
2012. júl. 30. 11:09
3/5 anonim válasza:
Igen olyat is kapunk, és kiküldi a mák, leírja mennyire és miért vagy jogosult, ahogy majd a megszünéséről is kapni fogsz, akkor is küldenek papírt, ha valami nem jól lett beadva "elutasítva" szöveggel, hogy tudd rendezni,
én 22én adtam be, és így kapom most aug.
4/5 anonim válasza:
Szeptemberben durván 1-1,5 héttel a családi utalása előtt adtuk be a papírokat-igaz,én a családira és az anyaságira,de a családit utalták már a következő esedékes (október) utaláskor,az anyasági is a családi előtt pár nappal már a kezemben volt.
Szolnok megyében lakom,itt gyors az ügyintézés!
Jó babázást és jó egészséget!! :-)
Üdv: 3 lányos,12hkm
5/5 anonim válasza:
Ja,és itt nem caroznak ha pénzről van szó,a pénz (mind a kettő) előbb a kezemben volt,mint a határozat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!