Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » CSED, GYED alatt folyószámla-h...

CSED, GYED alatt folyószámla-hitelkeret összege bővíthető?

Figyelt kérdés

tegnap 16:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Csak az én nevemen van.

Hivatalos jövedelmem gyakorlatilag úgy 2 éve van, előtte csak GYES, családi pótlék, meg nem hivatalosak.

Hogy azokat mennyire vettèk figyelembe, azt nem tudom, de bejelentett munkaviszonyom azelőtt 2016-ban volt utoljára.

tegnap 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem az emelés helyett érdemes inkább a megszűntetésen agyalni? Mekkora most a keret, milyen gyakran használjátok ki?

Az én elvem az, hogyha van minden hónapban keret "visszatörleszteni", akkor arra is van, hogy el se költsd, csak 1-2 hónap tudatosság kérdése.

Szerintem a férjed jövedelmét nézték inkább eddig is.

ma 09:06
 13/14 A kérdező kommentje:

150.000 Ft a keret. 200.000-ra terveztem volna. Van, hogy belemegyünk, vagy a felére, de van, hogy nem, nem gondolkoztam a megszűntetésen.

Most volt egy egyszeri nagyobb kiadásunk (kb egy havi jövedelemnyi), amit egyben kellett kifizetni, így most fel lett használva az egész.

(Ez a második ilyen talán, tehát nem folyamat görgetjük a sz*rt, de most rosszul jött ki.)

“ Szerintem a férjed jövedelmét nézték inkább eddig is.”

2 éve jön a fizetése az én számlámra, így ez sem játszik.

ma 09:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha az OTP-ről van szó, akkor biztos, hogy nem nézik a férj jövedelmét, csak azét aki ténylegesen a számla tulajdonosa. Mi ugyanígy vagyunk. Az enyém a számla de a férjem jövedelme is erre érkezik. Bármiféle hitel esetén csak az én bevételem számít. A férjemé csak annyiban, hogy milyen bankszámlacsomagunk lehet, mert ott az összes bevételt nézik ami arra számlára érkezik.
ma 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!