Folyószámla hitelkeretért kell fizetnem ha nem halsználom?
Figyelt kérdés
Amikor nyitottam a számlámat csak csomagba lehetett/így volt kedvezmenyesebb (számla, hitel kártya, folyószámla hitelkeret). A hölgy azt mondta fél évig ingyenes és utána le is tudom már mondani.
Ez az ingyenes vonatkozik a folyoszámla hitelkeretre is ténylegesen? Nincs semmi rendelkezésre tartási díj?
jan. 2. 21:11
1/6 anonim válasza:
A kondicios lista/dijjegyzek tartalmazza, hogy mi mennyi.
2/6 anonim válasza:
Bankfüggő, rendelkezésre tartási díj nem szokott lenni, hanem egy éves egyszeri díj. Nekem pl. az Unicreditnél az 1 milliós keret díja 2000 Ft körül van.
3/6 anonim válasza:
Melyik az a trágya bank amelyik a folyószámlahitelért akkor is díjat számít fel, ha nem használod?
4/6 anonim válasza:
Felszámolhat, van erre is példa. Meg arra is figyelj, hogy ha más hitelt akarsz felvenni (pl. lakáshitel), akkor a folyószámla hitelkeret (meg a hitelkártya hitelkeret is) 5%-kal beleszámít a JTM mutatóba, még ha ki sincs használva a hitelkeret, akkor is.
5/6 anonim válasza:
CIB-nél minden évben van hitelbírálat... Néhány ezer ft. Attól függetlenül, hogy nem használom.
6/6 anonim válasza:
Szóval Unicredit és CIB díjat számít fel. A mindenki által szidott OTP érdekes módon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!