Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha betöltötte a gyermekem a...

Ha betöltötte a gyermekem a 3at nem kapok semmit, nekem kell fizetni a tb-t is ugye?

Figyelt kérdés
nov. 26. 11:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen
nov. 26. 11:07
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Igen, kivéve ha bejelentve dolgozol.
nov. 26. 11:09
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Ha munkanélküli vagy akkor igen.

Kérhetsz az önkormànyzatodnàl segítséget.

Ilyenkor fizetik helyetted X hónapig

nov. 26. 12:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem adnak semmilyen kedvezményt ha 3tagu család egyik tagja megkap nettóban 110e forintot mert szerintük az elég kell legyen egy 3 tagú családnak, ahol a gyermek már óvodás
dec. 4. 13:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dolgozol? A párod miért nem keres jobb munkahelyet?
dec. 4. 13:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ok,hogy most te nem tudsz dolgozni,mert nem veszik fel oviba. De bölcsi? 110 ezer nettó az kb funkcionális éhezést jelent 3 embernek.
dec. 4. 14:10
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Ovis a gyerek, te meg otthon akarsz ülni? Miért is?
dec. 4. 19:46
 8/17 anonim ***** válasza:
22%

Én nekem is elsőre az jutott eszembe, hogy számon kérjem aztán eszembe jutott, hogy lehet nem uabban a helyzetben van, mint én. Én egy nagyvárosban, egy megyeszékhelyen élek, van 2 diplomám és 3 szakmám. Beszélek 1 idegen nyelven és egy másikon is értek/kommunikálok annyira, hogy nem adnának el.. itt van munka és a szakmáim is mondhatni keresettek, de pár 100 km-re innen, pl északkelet Mo.-on már egész biztos nem ilyen fényes a helyzet. Szóval lehet kérdezgetni, hogy miért nem megy el valaki dolgozni, de sajnos simán lehet, hogy nincs elérhető közelségben semmi neki való munka, vagy csak közmunka van, de az is lehet, hogy az meg csak ffiaknak van... szóval én inkább már nem is kérdezek semmit.

És igen, neked kell sajnos fizetni ha nincs állásod.

dec. 4. 21:45
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
8, ne idegelj már, hogy nincs munka. A francokat nincs. Itt a jászságban is keresnek embert mindenféle pozícióba..
dec. 4. 23:55
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
110-ből, hogy lehet megélni? Nekem csak a gázszámlám 60 ezer.
dec. 5. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!