Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Jár a csend majd ha vissza...

Jár a csend majd ha vissza megyek dolgozni de nem ugyan abba a pozícióba vesznek vissza ahol eddig voltam?

Figyelt kérdés
Néztem a neten de eléggé össze zavart amit láttam. Nyáron lesz 2 éves a fiam és vissza kell mennem dolgozni. Terveznénk a második babát de mindenképpen vissza kéne mennem a munkahelyemre előtte. Ilyenkor hogy van ez?
ma 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Csend nem lesz.
ma 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor minimum egy évet várni kell majd a masodikkal?
ma 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Vedd észre, hogy a CSED-et elírtad "csend"-re, és csak erre írt az 1-es válaszoló egy szarkasztikus "választ":(
ma 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Juj tényleg. Bocsánat:(
ma 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindegy, milyen pozícióban dolgozol, lényeg a munkaviszony. Nem kell egy évet dolgozni, a munkaviszonyod most is él, a holnap szülnél, akkor is megvan a szükséges 1 éved.
ma 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!