Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Férjem felmondhat-e az apa...

Férjem felmondhat-e az apa GYED folyosítása alatt?

Figyelt kérdés
A baba fél éves korától ugye megigényelheti a GYED-et, közben pedig ugyanúgy dolgozhat is. Náluk a cég kifizetőhely (vagyis a fizujával egyben kapta meg az első gyerek után is). Viszont most tervben van, hogy belátható időn belül egyéni vállalkozó szeretne lenni. Akkor a GYED folyósítása alatt nem mondhat fel, mert elveszíti azt?
nov. 24. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Nem veszíti el, mert azt már megítélték. Ugyanúgy kapni fogja tovább és a cég fizeti neki. Nekem felmondtak mikor gyeden voltam ( határozott szerződés), de a folyósítást nem érintette.
nov. 24. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is így gondolom, hogy miután elkezdték folyosítani, onnantól az jár, akkor is ha netán felmond. De ezekkel a dolgokkal nem igazán vagyok tisztában.
nov. 25. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!