Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Passzív félév alatt is igénybe...

Passzív félév alatt is igénybe tudom venni a diplomás GYED-et? A 2 félév megvan, ami szükséges hozzá.

Figyelt kérdés
nov. 21. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Vissza se kell utána menni az egyetemre, az a lényeg a szülés előtt meglegyen a 2 félév. (Aki szülés előtt pont lediplomázik annak is jár, neki ugye már se aktív, se passzív félév nincs és nem is lesz.)
nov. 21. 14:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért kell ilyen undorító módon válaszolni. Azt sem tudod ki vagyok, miért okoskodsz a magánéletembe? Egy kérdést tettem fel, ha nem tudsz segíteni, lapozz tovább! Elég megkeseredett életed lehet, sajnállak.
nov. 21. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, egy kicsit szerintem ülj le és vegyél egy mély levegőt, majd olvasd el megegyszer a választ.

Mert egy teljesen normális, segítőkész választ kaptál, amiben az eredeti kérdéshez képest plusz információkat is kaptál, amire aztán vagy lesz szükséged vagy nem. Senki sem szólt bele a magánéletedbe.

A te stílusod az, ami inkább felháborító arra, hogy segítséget kapsz.

nov. 21. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hármas, a kérdező valószínűleg egy azóta törölt kommentre reagált így. Dobj be inkább te is egy marék magnéziumot, ne az észt osszad!
nov. 21. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Így van, azóta törölve lett a kérdés, amire válaszoltam.
nov. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!