Miert lett ennyi a Csedem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! majus 18.-an szuletett a kislanyom, majustol kervenyeztem a Csedet. Eddig minden honapban megkaptam az osszeget 400 korul. Na a mostani, elvileg ugye az utolso utalas csak 200 ezer volt ez hogy a p...ba? Es a szovegbe is meg az van irva hogy csed.nov. 5. 05:22
1/8 anonim válasza:
Ha már májusban is kaptad, akkor gondolom most járt le a fél év és már a gyedet kaptad
2/8 anonim válasza:
Jah most látom, hogy gyedet ír, nem lehet, hogy csak addig a napig jár amíg betölti a fél éves kort?
3/8 anonim válasza:
A Csed 168 napig jár. Ha májustól igényelted, akkor október közepéig jár. Utánna a Gyed. Kérdés, hogy egyben igényelted-e a kettőt.
4/8 anonim válasza:
Mert 18 napra kaptad, nem 31re.
Majd haeglesz a gyed határozat, azt a 13 napot meg fogod kapni.
Megogényelted?
5/8 A kérdező kommentje:
Na igen most jottem ra hogy csak a Csed jott meg tort honapra, viszont a gyed nem. Pedig ugy igenyeltem meg anno mikor a csedet is hogy ahogy lejar a csed kapjam a gyedet. Most ha en majd reggel felhivom oket eltudjak intezni? Vagy ebbol mar csak jovo honapban lesz valami?😑 Nem a munkahelyem a kifizeto hely.
nov. 5. 06:31
6/8 anonim válasza:
Semmit nem jelent, hogy anno együtt igényelted, a legtöbb kirendeltség a csed lejárta után bírálja el a gyedet és hoz határozatot. Kevés helyen van az elején határozat a gyedről is.
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg a jövő honap elején, inkább arra dzámolj és kellemesen csalódj.
8/8 anonim válasza:
Hívd fel a kormányhivatal központi számát. Nekem is ez volt, valami nem jó a rendszerükben és az együttes csed-gyed igénylőnél elfelejti, hogy te már igényelted a gyedet.
Nekem csak egy telefon volt, még aznap kértek valami adatokat a munkahelyemtől, másnap meg is kaptam a határozatot. (Én még az utalás előtt kérdeztem rá a dologra, szóval én időben megkaptam így, de külön utalással jött a tört csedtől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!