Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Veszélyeztetett terhességi...

Veszélyeztetett terhességi táppénzt mikor utalják hiánypótlás esetén?

Figyelt kérdés

3.án kértek a munkáltatómtól hiánypótlást, amit 4.én el is küldött. Felhívtam őket, elvileg minden rendben van a papírokkal de azt mondták 60nap is lehet az elbírálás.

Érdekelne, hogy nagyjából mennyi idő míg küldik így a táppénzt?

Aug. 15.e óta vagyok táppénzen amúgy.

szept. 12. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, ha minden rendben, tehát megkapták a hiánypótlást, 8 napjuk van utalni.
szept. 12. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
mit rontottak el? miért kellett hiánypótlás?
szept. 12. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani, hogy mikor dolgozzák fel a hiánypótlást. Azt mondták, hogy 60 nap is lehet az elbírálás. Lehet jövőhéten, de lehet 1 hónap múlva.
szept. 12. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam fizetésnélküli szabadságon és érdeklődtek az mikor szűnt meg, mikortól vagyok állományban. Elküldtek mindent elvileg, a nő is azt mondta okés minden, de még feldolgozás alatt van.
szept. 12. 09:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést. Inkább érdeklődésképpen, hogy ha volt már valaki ilyen helyzetben, akkor mikor jött meg neki a táppénz :)
szept. 12. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!