Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » GYES alatt elmehetek újra...

GYES alatt elmehetek újra táppénzre?

Figyelt kérdés
2 éves gyermekem van és újra várandós lettem. GYES-en vagyok. Így újra lehetek táppénzen a terhesség alatt? Ha igen, azt hogyan intézzem?

szept. 2. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Munkáltatóddal kell megbeszélned. Vissza kell venniük, hogy el tudj menni táppénzre.
szept. 2. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Vissza kell vetetned magadat állományba, akár csak 1 napra is. Majd utána mehet a tp.

Csak azért mérlegelj, sok munkáltató gyűlöi ezt és amint lehet megszabadul utána a munkavállalótól.

De gyakorlatilag simán mehet.

szept. 2. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a része már nem érdekel, mert úgyse mennék oda vissza. Tudom nem egy becsületes dolog, de azt gondolom, hogy ha lehet ki kell használni minden lehetőséget.
szept. 2. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Akkor semmi akadálya.

Megírod a cégnek, hogy kéred a fizetés nélküli szabadságod megszüntetését xy dátumtól (30nappal elöbb kell jelezni).

Kiveszel akár 1 nap szabit, azalatt elmész a dokihoz, kiiratod magadat. Másnap pedig beviszed a tp papírodat.

2#

szept. 2. 15:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
szept. 2. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!