Más megkapta már augusztusban a Gyedet?
A Kincstár elutalta s 12.200 FTot a hó elején, de a GYED nem érkezett meg. Eddig mindig hónap elején kaptam. Esetleg kit kell ezzel keresnem?
Más megkapta? Előző hónapban kaptam először GYEDet, szóval nem volt most váltás vagy ilyesmi.
Köszönöm!
Kaptam.
Gyedet utalhatja az államkincstár és a cég is, attól függ mekkora a cég, aminél dolgoztál. Ha a cég utalja akkor az ő hatásköre, hogy mikor utal.
Köszönöm. Nem jól számoltam, most lett volna először a GYED. A könyvelő elektronikusan adta be, gyanítom csak a csedre, hiába adtam en neki együttes igénylésről papírt. Ha következő héten beadom, mire elbírálják vajon vissza igényelhető lesz?
Nagyon bosszant, én kitöltöttem minden papírt, erre ő nem jól adja be
09.26.-an küldtem el a kérelmet , 10. Hónapban már megkaptam a fizetést.
Azt nem tudom hogy ha hó elején csinálod ezt, akkor már abban a hónapban megkapod vagy ugyanúgy meg kell várni a kövi fizetést.
7es: 28 nappal előre kertem, amit kellett leadtam, de most, hogy mondod, hiánypótlásra nem kaptam felszólítást, csak az SZJA miatt, azt be is küldtem. Lehetséges, hogy mivel a könyvelő adta be a papírokat, a felszólítás is neki ment, és esetleg elfelejtette tovább küldeni? Vagy ez nekem érkezne akkor is? Ez esetben még nem érkezett az meg akkor.
9es: az szuper akkor, lehet egyszerűen ők néztek be valamit ezek szerint. Hat kiváncsi leszek mi derül ki következő héten 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!