GYOD miatt el lehet venni valakinek a jogat venni attol hogy ne tudjon el koltozni egy haztartasbol?
Baratnom el akart koltozni a szuleitol hozzam, rendorseget kellett hivnom mert fenyegetozott hogy nem mehet el, az anyja oda adta a ki erkezo rendornek a gyod papirt es azt is mondta hogy a lany gondnoksag allat van es nem mond le rola,majd arra hitvatkozva azt mondta a rendor hogy ezzel a papiral nem koltozhet el, mert ha elmenne haza kellene hozniuk akarhova "szokne".
1,5 hettel kesobb tedtem bejelentest az ottani gyamhatosagon hogy a lanyt lelkileg bantjak es nem megfelelo elet korulmenyek kozott el, es szeretnem at venni a gondnoksagot. A gyamhatosag ki ment es mondtak is hogy lehet latni a lanyon a lelki bantalmazas jeleit, a gyamhatosag el beszelgetett a baratnommel,majd kertek az anyjat hogy mutassa meg a biroi vegzest a gondnoksagrol, az anyja bevallotta hogy hazudott arrol hogy gondnoksag alatt van, ezutan mondtak a baratnomnek hogy elkoltozhet ha akar majd elmentek. majd 1 het mulva kaptam 1 levelet a gyamugytol hogy elutasitotak a kerelmemet hogy gondnokja legyek (ami nem baj, mert en azt akarom hogy szabad legyen, csak az anyja azt hazudta nekem es a rendoroknek hogy gondnoksag allat all es ezert akartam at venni) tovabba bele irtak a papirba hogy a baratnom cselekvokepes. Hamarosan keszulok erte menni viszont a csaladja azzal fenyegetozik hogy megvernek engem es folyamatosan mondjak a baratnomnek hogy "nem mehetsz el" "sose engedlek el" "akkor se engedunk el ha a rendorseg vagy a gyamugy is kijon a hazhoz"
A gyodra hitvatkozva megtudjak allitani a baratnomet ujra?
#7/8
Igen, gyamugyes mondta hogy ha elkoltozik akkor 15 napon belul le kell mondani a gyodot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!