GYED alatt költözés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha GYED alatt elköltözünk egy teljesen másik megyébe, a munkáltatóm megszüntetheti a munkaviszonyom? Vagy csak akkor, ha majd lejár a GYES is?

(Lehetne olyan opció is, hogy áthelyeztetem magam; de ezt még nem döntöttem el, hogy akarom e.)

jún. 13. 13:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Illetve mikor kellene szólnom? Amikor költözünk, vagy most hogy tudom hogy majd X hónap múlva költözünk?!
jún. 13. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem szűnik meg a munkaviszony költözés miatt. Majd ha mennél vissza de nem mész, akkor.

Költözés után célszerű bejelenteni az új levelezési címmel.

Nem kell túlgondolni.

Amúgy ha felújítás is benne van a pakliban teljesen felesleges lenne most bejelenteni, ugyis honpokat csúszik majd a végleges költözés.

De teljesen felesleges előre ilyenekkel terhelni a munkáltatót. Majd ha oda kell küldje a leveleket elég lesz szólni.

jún. 13. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ. Én is hasonlóképpen gondoltam/gondolom, csak kellett a "megnyugtatás", hogy nem gondolom rosszul. :)
jún. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!