Ha terhesség alatt indítok egyéni vállalkozást, hogyan alakulnak a havi költségeim, ha közben GYET-en vagyok? És a CSED összegét miből számítják?
Figyelt kérdés
2 éven belüli 365 napom megvan, viszont jelenleg nincs munkaviszonyom.
Jövő hónapban mennék vissza GYET-re, úgy jàr le az álláskeresésim.
Ha ezzel együtt egyéni vállalkozást indítok, hogyan alakulnak a havi költségeim (adó- és járulékfizetés), valamint a CSED-et, GYED-et így miből számítják?
máj. 11. 15:48
1/3 anonim válasza:
Tehát van minimum 3 gyereked, most terhes vagy, elmennél pár hónapra gyet-re, aztán q szülés után csed-re, majd gyedre és utána vissza gyet-re?
2/3 A kérdező kommentje:
Félreérthető volt a "visszamennék", a munkaviszonyom előtt GYET-en voltam másfél évet, erre értettem, tudom, ezt nem írtam.
(3 gyerek van, és nem kis korkülönbségekkel, a kicsi 6 éves lesz.)
A munkaviszony megszűnése után nem sokkal derült ki a terhesség.
máj. 11. 16:31
3/3 anonim válasza:
Gyet alatt nincs mimimum járulékfizetési kötelezettség.
De mivel több lehetőséged is van, azért inkább ne itt... Privátban szívesen segítek, csak írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!