Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha egy évig átalányadózó...

Ha egy évig átalányadózó egyéni vállalkozó voltam egy biztosítónál, viszont nem kaptam rendszeresen jutalékot, igazából csak 2x, akkor csedre sem leszek jogosult?

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

gondolom volt bevételed, ami után adóztál.

Na az után kapsz.

2024. jan. 23. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azután kapsz amit leadóztál az állam felé. Semmivel se többet. Ha nem adóztál eleget, akkor nincs miből, azaz akkor nem kapsz.
2024. jan. 23. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem adóztam egyáltalán. 25 év alatti vagyok.
2024. jan. 23. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

oké, hogy 25 alatti vagy.

Szja-t nem fizettél. de további járulékokat?

2024. jan. 23. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem adóztál azaz teljes fizetésből éltél. Akkor erre nem gondoltál, hogy kéne a közösbe is, mert mi lesz, ha gyereket válalok, vagy félretenni amit nem raktál bele? Max a gyes összegét kaphatod. Bocs nem bunkóságból, de mit várunk, ha nem nyújtottunk érte semmit? 25 alattiság senkit nem érdekel, ha nincs miből levonni a kedvezményedet.
2024. jan. 23. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!