12 nappal a várható szülés előtt, végül öt nappal később ténylegesen meg is szültem. Az utolsó hetet home officeban töltöttem.
2024. jan. 11. 08:06
2/18 anonim válasza:
én utolsó napig terveztem menni. Végül összevesztem a főnökömmel, és a 38. héten kiirattam magam táppénzre. Bírtam volna még. Helyette kifestettem a szobát, túráztam, nagytakarítottam :D
2024. jan. 11. 08:09
3/18 anonim válasza:
Első gyerekkel kb az utolsó 6 hetet töltöttem otthon. A másodiknál meg akkor mentem el táppénzre, amikor kezdődött a nyári szünet, olyan 6 hónaposan kb... O:)
2024. jan. 11. 08:11
4/18 anonim válasza:
5 nappal szülés előtt.
2024. jan. 11. 08:17
5/18 anonim válasza:
32. hetig. 35-re meg is szuletett a fiam. Utólag bántam h nem jöttem el hamarabb.
2024. jan. 11. 08:26
6/18 anonim válasza:
Sajnos vérzés miatt a 7. héttől nem tudtam visszamenni dolgozni. Szóval azóta táppénzen vagyok, most léptem a 32. hétbe. A 16. hétig feküdtem a hematóma miatt, azóta teljesen jól vagyok, de nem kockáztattam és örülök is neki, hogy így nincs kapkodás.
Viszont amint lehet, kérem a szülési szabit, mert a pedagógusfizuból járó táppénz elég gyengécske...
2024. jan. 11. 08:33
7/18 anonim válasza:
6 hónapos terhesen mentem homeofficeba (Pestre jártam dolgozni, napi 3 óra ingázás vonaton...), aztán szülés előtt egy hónappal küldtek el táppénzre
2024. jan. 11. 08:33
8/18 anonim válasza:
Az első gyerekkel kb 18 hetes voltam pont, amikor jött a covid és lezárások, így onnantól kezdve otthonról dolgoztam tovább. 32. héten hagytam abba, már megvolt az ember, akit a helyemre felvesznek, be is tanítottam, át is adtam neki minden tudásom, én már csak amolyan "felügyelőnek" voltam ott, azt meg untam, és úgy voltam vele, akkor már nézem a netflixet bűntudat nélkül tovább, nem akarok már tovább dolgozni :D A másodikkal 37. hétig dolgoztam, utolsó hónapban teljes távmunkából, de előtte is csak heti 2 napot kellett bejárni. 39 hetesen szültem, szóval technikailag még a szabadságaimat töltöttem le.
2024. jan. 11. 08:36
9/18 anonim válasza:
Elsővel veszélyeztetett voltam, 6 hetesen kiírtak. Második problémamentes volt, 7 hónaposan mentem el, addig bírtam a melót, kb. 4-5 hónaptól olyan munkát adtak ami többnyire ülőmunka, de a napi bejárás, loholás, kánikula már megterhelő volt, kellett már leeresztenem és a babára készülnöm, befelé figyelnem meg az itthoni dolgokra koncentrálni.
2024. jan. 11. 08:42
10/18 anonim válasza:
Az elsővel a 32. hétig dolgoztam kereskedelemben, vevőszolgálati vezetőként. Sajnos utána fizikailag már megterhelő volt.
A másodikkal úgy a 9-10. héten. Akkor jött be a covid, senki nem tudott róla még semmi pontosat így a vezetőségi közösen megegyeztünk hogy így a biztonságosabb. Hiába volt irodai munka home officera nem volt lehetőség ebben a munkakörben.
Nem is bántam mert a lányom ovis volt és ugye lezártnak azokat is. Nem tudtam volna kire bízni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!