Mennyi CSED-et kaptok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 14:55
2/23 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, de összegre vagyok kíváncsi, hogy ki mennyiből tud ez idő alatt gazdálkodni.
Az én CSED-em pl sokkal magasabb összegre lett megállapítva (kb. az alapfizum duplája), mint a fizetésem, mert beleszámolták a jutalmakat, bónuszokat, cafeteriat is.
2023. dec. 27. 15:19
3/23 anonim válasza:
Ez így van. Nekem több prémium belekerült a kalkulációba, így egymillió környékén alakult. Sírtam is amikor visszamentem dolgozni kicsit kevesebbért :-D
6/23 anonim válasza:
730 körül...demár lejárt és a gyed lesz csak ami szívás.
7/23 anonim válasza:
460 ezret kaptam. A GYED szívás.
8/23 anonim válasza:
Áruljátok már el mi volt lepontoznivaló a valaszon? 6os vagyok..ugy látszik csak a 4es valaszoló jó aki a legkevesebbet kapja..
9/23 A kérdező kommentje:
Irigyek az emberek, én is 700 fölött kapok, mert a 180 napos számításban benne volt két bónusz időszakom is.
2023. dec. 30. 09:52
10/23 anonim válasza:
Tényleg olyan..nem baj remelem örülnek hogy a gyednek maximuma van és 200valahany ezernel nem kap senki tobbet.😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!