Ha egyetem alatt esek teherbe akkor milyen juttatásokra vagyok jogosult?
Jövőre kezdem az egyetemet, nem tudom még, hogy hogyan hozza a sors, fogok-e dolgozni vagy sem, mert 2 szakot jelölök majd meg, az egyik duális a másik nem.
Ha nem dolgoztam semmit (bejelentve), fóliába dolgoztam stb, de ezek nem adnak semmit hozzá.
Nem feltétlenül tervezem, most fogunk a nyáron összeköltözni a vizsga időszak után. 3 év az egyetem és ha úgy érezzük, hogy készek vagyunk akkor egyetem alatt is belevágnánk a baba projektbe.
Tudom, hogy sokan ellenzik iskola alatt, de én nem szeretném már majd tovább húzni a nagy pillanatot.
Neten próbáltam utána olvasni, de nem igazán láttam át.
20l
Szerintem ha ennyire nehéz megérteni a neten leírtakat, ne eröltesd....
Illetve mielött szednél ki a közösből, illene bele is tenni..
Ha babázni akarsz, akkor ne egyetemre menj, hanem dolgozni.
Ne haragudj,te komolyan azt hiszed, hogy 3 év múlva 23 évesen ha nem lesz már gyereked,akkor kifutsz bármiből is?
Ne haragudj,de ha ennek se tudsz egyedül utánajárni,akkor milyen egyetemre szeretnél menni?
Az meg már csak hab a tortán, hogy friss diplomásként,nulla szakirányos gyakorlattal kisgyerekkel sehová nem fogsz kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!