GYET mellett lehet főállásban dolgozni, vagy vállalkozóként (az más kérdés, hogy anyaként ez milyen nehéz)?
Figyelt kérdés
Szeretnénk 3. Gyereket, még nem vettünk fel Babaváró hitelt, de ha sikerül a 3. baba akkor mindenképpen lecseréljük a mostani lakásunk.
Engem érdekel, hogy ha igénylünk GYET-et (nem tölti be a nagy a 18-adik évét mire lejárna), amellett is lehet főállásban dolgozni? Persze csak amikor a kicsi már elmúlt 3 éves, szóval ha jól értem, az ő 8 éves koráig járna GYET. Az már más kérdés, mennyire tudnának alkalmazni engem, gondolkodunk hosszú távon egy vállalkozás indításán is.
Bonyolult, de mi nem a pénzért akarunk 3. Babát, hanem mert amúgy is szeretnénk, csak érdekel, mi járhat utána, jó végzettségem van, sok mindent meg tudnék oldani munka szempontból én is. :)
2023. okt. 19. 13:24
1/1 anonim válasza:
A gyermeknevelési támogatásban részesülő személy kereső tevékenységet heti 30 órát meg nem haladóan folytathat, vagy időkorlátozás nélkül, ha a munkavégzés az otthonában történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!