A szeptemberi GYED-et ti megkaptátok előre, vagy csak a családit küldik?
Figyelt kérdés
Valahol augusztus 23. van írva, valaholl 2022 csak. Nem értem.2023. aug. 25. 06:59
11/19 anonim válasza:
Családinál nem.Mindig első munkanap utalják, következő nap van számlán 10-es.
12/19 anonim válasza:
9-es,elég szomorú,hogy valakinek ezt kell várni.Tudom van olyan,aki tehet róla nem is kevés,de van az az élethelyzet is,mikor ez is segítség tényleg.Hálát adok az égnek,hogy nekem nem kell így várni.És de,aki ennyire várja,annak fog hiányozni később is,mert ott mindig hiányzik a pénz.
13/19 anonim válasza:
8!
Eddig nekem is mindig úgy volt. Én sem szamitottam rá, majf csak hétfőn
14/19 anonim válasza:
Újra és újra, ezerszer el lehetne mondani, hogy ez, hogy előre utalnak nem segítség! Ugyanúgy, ahogy decemberben sem az. Nem is igazán értem, hogy mire jó. A segítség max az lenne, hogyha ugyanúgy érkezne szeptemberben és januárban is és ez csak egy plusz utalás lenne...de hát ilyen úgysem lesz.
15/19 anonim válasza:
Nem is egy helyről jön, az egyiket a Kincstár a másikat az Ealap küldi. A CSED, GYED soha nem jön előbb, csak azok amiket a Kincstár folyósít mint csp, gyes, fogyatékossági
16/19 anonim válasza:
csedre, gyedre jogosult gyerek nem megy se óvodába, se iskolába, hogy erre kelljen most költeni. Ez a tb pénzbeli ellátása, nem családtámogatási ellátás. Utóbbiakat utalják előbb.
17/19 anonim válasza:
Ezért írtam, nem értem, ettől miért van valaki előrébb. Nincsen, csak tologatja a problémát. Ráadásul az állam is erre ösztönöz, mert az ilyen embereknek nem szabadna hamarabb a kezükbe adni a pénzt. Sem nyár végén, sem karácsony előtt.
18/19 anonim válasza:
14, a sokat szidott "elmúltnyolcév" alatt volt :)
19/19 anonim válasza:
17: Nem is segítségnyújtás végett küldik előbb, hanem nekik egyszerűbb így a könyvelés. A saját papírmunkájuk miatt van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!