Barbiikah2013 kérdése:
Mi történik ha Gyes mellett elmentem párszor (alkalmiként) dolgozni?
Figyelt kérdés
Még nincs fél éves a kisfiam, és most tudtam meg hogy addig nem lehet.2023. júl. 1. 18:36
1/7 anonim válasza:
Ha kiderül, az arra az időre járó gyest vissza kell fizetned, mikor kereső tevékenységet folytattál.
2/7 anonim válasza:
Gyes? Nem inkább csed? Én úgy tudom, hogy a gyes mellett lehet dolgozni. Aztán lehet keverem a szezont a fazonnal.
Vagy nem volt még az egy éved azért vagy gyesen?
3/7 anonim válasza:
Gyes vagy csed?
Gyes alatt dolgozhatsz, csed alatt nem
4/7 anonim válasza:
GYES mellett az első 6 hónapban nem lehet kereső tevékenységet folytatni. Úgy van, ahogy az első írja. Ha kiderül, az arra az időszakra járó GYES-t vissza kell fizetni.
5/7 anonim válasza:
Gyes alatt az első 6 hónapban sem lehet kereső tevékenységet folytatni. Hiába a lepontozások.
6/7 anonim válasza:
Utána én is megnéztem, de láttam hogy írtad ezért nem javítottam. 2-es voltam.
7/7 anonim válasza:
Sajnos arra az időre nem jár GYES az első 168 napban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!