Táppénzre mennék majd lassan, de a nőgyógyászom egyszer ezt mondja, máskor azt, tapasztalat?
Segítsetek tisztázni kérlek mi a folyamat, ha terhesen táppénzre szeretném majd venni magam a munkából.
A dokim korábban (pár hónapja, igaz ennél az alkalommal magánban voltam épp nála, mert sürgősebb volt az időpont, de alapvetően sztk/ba járok hozzá) már tett volna javaslatot a hazidokinak, de akkor még nem volt rá végül szükség… mondta többször, hogy szoljak bármikor ha úgy érzem.
Most legutóbb viszont már azt mondta, hogy ELŐBB menjek a háziorvoshoz, hogy az vissza rendeljen hozzá, és azután menjek hozzá majd a javaslatért, majd vissza a hazidokihoz, aki kiír majd TP-re…
Kicsit idegesít mostmár, mert közeledik a dátum is, keménykedesek is egyre gyakoribbak, nyáron szabin is lesz..
Azzal tisztában vagyok, hogy a Nodoki ír javaslatot a háziorvosnak, es a házidoki ir ki tp-re…
- A kérdések:
A) lehetőség, hogy a nodokit keresem fel, és utána hazirovos a javaslattal
B) hazidoki -> Nodoki-> hazidoki (ahogy most mondta)
2. Kérdés: ha éppen szabin lesz (mondjuk 1 vagy 2 hét, ezt sem mondta konkrétan meg mikor lesz..), akkor más Nodokit kell keresnem, hogy javaslatot tegyen?
3. Kérdés: magántendelesbol is tud javaslatot tenni a háziorvosnak? (Ha épp nem abban a 2 fel napban rendel sztkban..)
El sem tudom érni külön úton, és kicsit aggaszt, hogy a fentivel egyszer, egyszer úgy kezel, kb mikor milyen kedve van…
9/ na igen, pont ettől tartok, ezt érzem benne én is. (Budapest 11. kerület)
10 értem én a célzást, csak korábban sztk-ban is többször ajánlgatta, hogy szóljak, ha úgy van. De értem, hogy nyaralás előtt/után jól jön a plusz pénz mindenkinek. :D
Dehogy kell plusz pénz,hülyeség.
Sztk-s orvos írt ki,nem is voltam a háziorvosnál.
'Segítsetek tisztázni kérlek mi a folyamat, ha terhesen táppénzre szeretném majd venni magam a munkából.'
Első körben legyen valami bajod, ami indokolja.
Ez az a kérdés, amiben egy zegi kismama tapasztalata semmit nem segít annak, aki olyan helyen lakik, ahol a nőgyógyásznak nincs állományba vételi jogosultsága.
Nem mindegy, hol élsz, ugyanis van, ahol van szakrendelésnek erre neak-szerződése, máshol meg nincs.
13 Sherlock… ezt most minek kellett ide böfögnöd, miért érezted hasznosnak, de komolyan?
Ha végigolvastad, sikerülhetett értelmezni hogy előre szeretném tudni mi a dolgom. Egyébként sem a levegőben kérdezek, mert tett rá utalást, ha adott dolog nem javul, akkor TP. Mindegy, azért kösz h te is itt vagy velünk, kár lett volna magadban hagyni ezt a gondolatot.
14 igen ezt már látom, és kérdeztem a résztvevő orvosokat is. (Pont ez okozta a zavart. De már megoldom, érkezett hasznos válasz!)
Ne háborogj, nem vagy tenger.
Szeretnéd, tehát a te kérésedre lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!