Férjem Szlovák céghez ment sofőrként ami miatt tőlem mind a 3 gyerkőcre kapott juttatást megvont a kormány. Azt mondták, hogy kérjük Szlovákiából. Valaki aki így járt el? Érdekelne mi lett a vége?Jó lesz e a kint kapott nagycsaládos igazolás?
A gyes meg a családi pótlék nem munkahely függvénye hanem lakcím és a gyerekek életkora...érdekes, hogy lekoptattak. Ott valami más lehet a háttérben.
Van magyar lakcímkártyàtok? A gyerekek is Magyarországra vannak bejelentve?
20/21 vagyok. Igazad van. Bár lehet a helyedben inkább egyből az államkincstárral venném fel a kapcsolatot, nem sz*rakodnek a kormányablakkal.
Aki meg azt írta rád, ne törődj vele, lehet rossz napja van + nem tudhatta amit írtál, hogy 10 éves korig járt az egyik gyerkőcödre a gyes.
Csak mert ügyfélkapun is meg tudod ezeket igenyelni.
Ki kell tölteni a nyomtatványt, csatolni hozzá a kért dolgokat, és ügyfélkapun is el lehet küldeni.
Én is mind a 2 gyerekre ott igényeltem.
Szerintem rájöttem miért vonták meg tőletek. Mivek nem egyedülálló anya vagy hanem van férjed aki külföldön dolgozik, itteni lakcímetek van, de neked nincs biztosított jogviszonyod azért nem kaphatod innen se a családit se a gyest. Ha lenne korábbi munkahelyed ahonnan eljöttél akkor kaphatnátok így is.
Másodlagis ellátáshoz kell fordulnotok és így a férjed munkahelye miatt Szlovákiából kell igényelnetek támogatást, mert ő oda van bejelentve. Ha viszont ott meg s lakcímbe kötbek bele hát nem tudom.
Ezt találtam ami magyarázatot adhat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!