A gyedet a csed lejáratától igényeltem, hogyan fogom megkapni?
Meg kellene igen.
Viszont nálunk hiába lett leadva az együttes igénylő (2019ben és 2022ben), nem bírálták el a gyedet. A munkáltatónak kellett egy új igénylőt leadnia mind a 2x. Nálunk nem megy automatikusan a csedről gyedre átállás.
(2 külön munkáltatóm volt).
Emaillel sokra nem mész 🙄
Nekem 2022 óta nem valaszoltak rá...
Telefonon hívtam fel őket. És nem a kincstárat kellett, hanem a kormanyablak, azon belül pedig a pénzügyi ellátási osztályt. Vagy 6helyre irányítottak át, mire a megfelelő emberrel tudtam beszélni, mert kindenki lepattintott, hogs nem hozzájuk tartozok.
A hatarozatot pedig már mikor a 2.havi ellátast kaptam meg, akkor postázták ki.
1#
Én is együtt igényeltem mindkét munkahelyemnél és gond nélkül érkezett CSED után. A határozaokt később jöttek, mint az ellátás.
Első körben a munkahelyednél kérdezz rá, hogy minden papírt leadtak-e rendben. A GYED a mák-tól ma jött, 3 napit neked is kapnod kellene. Ha 1-2 napon belül nem történik semmi, akkor érdemes utánajárni hol siklott el a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!