Apuka lehet otthon táppénzen a gyermekével ebben az esetben?
Az a helyzet, hogy a kicsi babánk nemrég született de visszakerült a kórházba. Anyukája van vele, aki most gyes-t kap, majd intézzük a csed-et egyelőre a picinek még az iratai se jöttek meg. Ma egy hetes.
Szóval anyuka kórházba van a kicsivel. Én az apuka pedig otthon vagyok a 2,5 éves kislánnyal, aki nem jár bölcsibe. Felügyelete nem megoldott.
Apasági szabadságból egy hetet már elhasználtam. Érdekelne szerintetek az orvos fel tudna venni?
Van egy olyan érzésem akkor tudna ha én lennék a pici babával a kórházban, de most született szopizik, anyja mellett a helye. Szóval a csere nem megoldható.
33!
Nem hát. Senki sem mondta, hogy lesz. Csupán apuka épp tappenzcsalasra készül, holott simán kivehető fizetés nélküli szabadságot erre az esetre.
Jajj 34. Olyan naiv lehetsz...még a munkáltatók többsége is ezt mondja, hogy menj táppénzre.
Ennél nagyobb csalást nem csinálna senki nem lenne gond.
37
Hol lopás ez? Akasszák szegre a gyereket vagy mi?Ne légy már ennyire borzasztóan korlátolt!😂
38!
Megegyszer: FIZETES NELKULI SZABADSÁG. Ott lopás, kedves, hogy apuka NEM BETEG, tehát nem jár tappenz. A 2,5 eves gyerek NEM BETEG, tehát nem jár gyermekapolasi tappenz. Anyuka GYESEN van, tehát nem jár más ellatas a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!