Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha terhesen kezdek egy munkahe...

Ha terhesen kezdek egy munkahelyen mire számítsak?

Figyelt kérdés
Most vagyok 3-4 hetes es most kezdek egy új helyen. Előtte nem dolgoztam. Tehát nincs folyamatos munkaviszony. Ha próba idő azaz 3 hónap utan mondom el, hogy terhes vagyok, akkor mennyi időt lehetek tappenzen? Van olyan szabály, hogy csak annyit lehetek tappenzen amennyit dolgoztam? Illetve erre járni fog tappenz után csed es gyed? A tb-m mindig rendben volt. Arról, hogy ez mennyire erkölcsös most nem szeretnék beszélni. Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. jan. 23. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
De, takaríthatsz nagy hassal is.
2023. jan. 23. 18:39
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

3-4 hetes terhes vagy? Gyakorlatilag a menzeszed sem késik még, vagy akkor nem ennyi idős a terhesseged.

Csed és gyed nem fog járni, csak a családi pótlék és a gyes.

Nem érdekel, hogy nem szeretnél róla beszélni, de azért elvállalni egy munkat, hogy táppénzre mehess.... gusztustalan.

2023. jan. 23. 23:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha előtte tanultál vagy foiskolara egyetemre jártál akkor kaphatsz.

De azt nem értjük hogy akkor most kb hany hetes terhes vagy? Mert a 3 hetes terhesseget nem lehet tudni!!

A másik az hogy miert irod hogy új munkahely?

Akkor szoktuk mondani hogy uj munkahely ha előtte volt más.

Akkor mi a szitu?

Vagy ez csak egy feltevés? Hogy tudd hogy mi lenne ha terhesen kezdenél dolgozni?

Akkor mond ugy és segíthetünk!

2023. jan. 24. 09:08
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

13as de lehet tudni nagyon korai terhességet is. Én a 10.dpon(ovulációtól a 10.nap) már teszteltem és mutatta +

Tehát 1 héttel korábban mint még kellett volna jönnie. 😘 pozitív volt.

De nem tudom a kérdező mennyire követte a ciklusát.

2023. jan. 25. 07:25
 15/19 anonim ***** válasza:

14es vagyok

Nekem sem volt ekkor munkám,már 3 hónapja jártam interjúkra. Előtte 4 hónapja jöttem el a régi munkahelyről, álláskereső lettem életemben először tízen x év munkaviszony után...És jött a baba.

Következő hónapban lett munkám. 7 hetes voltam az interjún.

Irodai munka tehát nem olyan ami tehesen nem vállalható. 38 hétig dolgoztam, betanítottam az utolsó két hétben az új munkaerőt. 1 napig sem mentem táppénzre.

Igaz volt 1 hónap home office is. Ekkor épp 3 hónapos... Mikor visszamentem lejárt a próbaidő és bejelentettem. Aztán veszélyeztetett terhes lettem újabb 1-2 hónap home office. Kaptam/kapok CSED/GYEDet.

2023. jan. 25. 07:34
 16/19 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, te azért kaptál, mert két éven belül megvolt összesen a ledolgozott 1 éves, ami, a csed feltétele.

A kérdezőnek ez nem lesz meg, ha sosem dolgozott még.

2023. jan. 25. 07:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Írta hogy sosem dolgozott?
2023. jan. 25. 18:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, a második mondatban írta.
2023. jan. 25. 18:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Én úgy értettem hogy éppen akkor előtte nem..

Aztán lehet fiatal és még nem dolgozott 🤷‍♀️

2023. jan. 25. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!